logo
Lekker Sociaal is MailChimp Expert en WordPress specialist.

WordPress

Webshops

Emailmarketing

Workshops

Stuur me een berichtje
Wil je een uurtje uitleg over plugins? Of wil je een nieuwe website? Stuur me een berichtje met je vraag en ik neem contact met je op.

06-29554458

hallo@lekkersociaal.nl

Boompjes 40, 3011 XB Rotterdam

BLOG         OVER LEKKER SOCIAAL         PORTFOLIO         CONTACT

Top

Waar heb je hulp bij nodig?

Wil je een webshop in WordPress laten maken? Of wil je graag een nieuwsbrief op maat? Ik ben een Rotterdamse webshop specialist die zorgt dat jij online kan groeien.
Ontwerp & bouw van digitale nieuwsbrieven

Wil je graag je klanten regelmatig een nieuwsbrief sturen? Digitale nieuwsbrieven zijn een ideale manier om contact met je klant te houden en informeren over je nieuwe producten. Hiervoor gebruik ik MailChimp, waarmee je volledige je nieuwsbrieven in je eigen huisstijl kan opmaken en versturen.

Ontwerp & bouw van webshops in WordPress & WooCommerce

Ben je begonnen aan een WordPress website en kom je er niet uit? Of heb je hulp nodig bij het instellen van een plugin? Op Facebook plaats ik regelmatig handige tips. Wil je snel en gericht je vraag oplossen, dan kun je me altijd inhuren voor een paar uur persoonlijke begeleiding.

domein & hosting

Het kan allemaal nogal veel zijn als je online wil starten. Dat had ik zelf ook toen ik net begon. Hoe moet je een domein aanvragen? En hoe gaat dat dan met email? Na slechte ervaringen, met goedkope hostingbedrijven, ben ik dat zelf gaan doen. Ik ben dus mijn eigen support, direct en geen tussenpersoon!

Persoonlijke begeleiding & workshops voor WordPress en MailChimp

Ik kan je altijd helpen met WordPress of MailChimp. Dat kan al voor een uurtje uitleg over bijvoorbeeld betaalsystemen. Of kies voor begeleiding in groepsverband met een workshop. Dan kun je zelf leren een website te maken of zelf een nieuwsbrief op maat te versturen met MailChimp.

Kom je er niet uit?

Ben je begonnen aan een WordPress website en kom je er niet uit? Of heb je hulp nodig bij het instellen van een plugin? Kijk op de Lekker Sociaal Facebookpagina voor handige tips. Of stuur me een berichtje met je vraag.

STUUR ME EEN BERICHTJE