logo
Lekker Sociaal is MailChimp Expert en WordPress specialist.

WordPress

Webshops

Emailmarketing

Workshops

Stuur me een berichtje
Wil je een uurtje uitleg over plugins? Of wil je een nieuwe website? Stuur me een berichtje met je vraag en ik neem contact met je op.

06-29554458

hallo@lekkersociaal.nl

Boompjes 40, 3011 XB Rotterdam

BLOG         OVER LEKKER SOCIAAL         PORTFOLIO         CONTACT

Top

Domein & Hosting

Het kan allemaal nogal veel zijn als je online wil starten. Dat had ik zelf ook toen ik net begon. Hoe moet je een domein aanvragen en hoe koppel je dat dan aan je hosting? En hoe gaat dat dan met email? Na slechte ervaringen met goedkope hostingbedrijven, ben ik dat zelf gaan doen. Ik ben dus mijn eigen support, direct en geen tussenpersoon!
lekker-sociaal-domein-750x750

Ik regel je domeinnaam

Wil je graag een domeinnaam aanvragen en weet je niet hoe dit werkt? Ik kan domeinnamen onder eigen beheer aanmaken. Heb je al een domeinnaam geregisteerd? Geen probleem, deze kan ik voor je koppelen aan je eigen website. Samen kunnen we kijken welke domeinnamen er nog beschikbaar zijn. Je kunt kiezen uit alle soorten extensies zoals o.a.: .nl, .com, .shop, .net, .eu

Ik regel je hosting

Wil je een website die niet alleen goed werkt op een snel wifi netwerk, maar ook op een minder snel mobiel netwerk? Voor de websites van mijn klanten kies ik alleen voor de beste hostingproviders. Dit werkt beter voor jouw als jij je website wil updaten en werkt beter voor jouw klanten, want zij ervaren geen trage inlaadtijd van jouw website.

lekker-sociaal-webhosting-750x750

Ik verzorg het onderhoud

Naast dat je je website regelmatig bijvult met leuke inspirerende nieuwe content, moet je ook zorgen dat al die verschillende stukjes software van je site regelmatig bijgewerkt worden. Updaten is het belangrijkste onderdeel van onderhoud. Houd je dit niet bij, dan loop je het risico gehackt te worden. Hackers maken misbruik van software die verouderd is. Vind je het lastig om je site te onderhouden? Of ben je niet zo technisch? Dan kan ik dit voor je doen met een onderhoudsabonnement.

Weet je niet hoe het werkt met domeinen & hosting?

Heb je net een leuke naam voor je bedrijf of product bedacht en deze snel vastgelegd met een domeinnaam? En weet je nu niet hoe je verder moet?
Ik kan je uitleggen hoe je volgende stap gaat en waar je op moet letten.

STUUR ME EEN BERICHTJE