logo
Lekker Sociaal is een klein Rotterdams designbureau. Ik werk vanuit huis en een ruimte van 42 Workspace.

Emailmarketing

Webshops

Domein & Hosting

Coaching

Stuur me een berichtje
Wil je een uurtje uitleg over plugins? Of wil je een nieuwe website? Stuur me een berichtje met je vraag en ik neem contact met je op.

06-29554458

hallo@lekkersociaal.nl

42 Workspace, Schiedamse Vest 154, 3011 BH Rotterdam

Top

Over Lekker Sociaal

Hallo, ik ben Cancia en ik ben Lekker Sociaal. Vanuit huis run ik het kleine design bureau Lekker Sociaal in Rotterdam. En ik bouw graag mee aan jouw droom om een online business te realiseren.

Droom je van een eigen webshop?

Of je nu grootse dromen of meer bescheiden dromen hebt, samen kijken wat de beste website oplossing voor jou is. Is je budget nog beperkt? Geen probleem, dan kan ik kijken wat de goedkoopste webshop oplossing is en waar je naartoe kan groeien. Want als jouw bedrijf groeit, groeit je website met je mee.

Ervaren ontwerper

Heb je vaag een idee in je hoofd en vind je het lastig om uit te leggen wat je wil? Als ontwerper, met Kunstacademie achtergrond en jarenlange ervaring bij verschillende internetbureaus als art-director, kan ik me goed inleven in wat je wil. Want met Lekker Sociaal heb je niet alleen een website bouwer, maar ook een ontwerper.

Waar kan ik je bij helpen?
Lekker Sociaal - Emailmarketing - Webshops - Begeleiding - Rotterdam
Mijn beste klanten heb ik gekregen via mensen die mij goed kennen.

Webshops die ik gemaakt heb