logo
Lekker Sociaal is een klein Rotterdams designbureau. Ik werk vanuit huis en een ruimte van 42 Workspace.

Emailmarketing

Webshops

Domein & Hosting

Coaching

Stuur me een berichtje
Wil je een uurtje uitleg over plugins? Of wil je een nieuwe website? Stuur me een berichtje met je vraag en ik neem contact met je op.

06-29554458

hallo@lekkersociaal.nl

42 Workspace, Schiedamse Vest 154, 3011 BH Rotterdam

Top

Webshops

Of je nu grootse dromen of meer bescheiden dromen hebt, samen kijken we wat voor jou de beste of goedkoopste website oplossing is.

Webshop laten maken

Ik ontwerp professionele websites met WordPress. Deze kunnen uitgebreid worden met een webshop van WooCommerce. Samen kiezen we een thema als basis voor het ontwerp van je website. Deze ga ik dan helemaal voor je stylen met je eigen logo, kleuren, fotografie en teksten.

Geschikt voor mobiel en tablet

Tegenwoordig moeten websites ook goed werken op een mobiel of tablet. Dat heet ‘responsive’, dit zorgt dat de website zich aanpast aan het schermformaat waarop het geopend is. En als bonus waardeert Google dit met een hogere positie voor jou in de zoekresulaten.

Google vriendelijk opgezet

Iedereen zou het liefst bovenaan de zoekresultaten van Google willen staan. En om te zorgen dat jij ook zo hoog mogelijk staat, zorg ik dat je website optimaal wordt ingericht. Ik koppel Google Analytics zodat we je site-verkeer kunnen monitoren. Verder installeer ik Yoast voor hogere zoekmachine ranking.

Onderhoud in eigen beheer

Onderhoud zelf je website of -shop met het gebruiksvriendelijke WordPress. Via het dashboard kun je zelf content toevoegen en je kunt er ook foto’s op maat snijden. Vind je het toch lastig om zelf te doen, dan kan dit ook onder beheer van Lekker Sociaal gedaan worden.

De voordelen van een webshop met WordPress

WordPress is gratis

WooCommerce is gratis

Google Analytics

SEO vriendelijk

Kom je er niet uit?

Ben je je aan het verdiepen of WordPress iets voor je is, maar weet je nog niet zo goed waar je op moeten letten? Dan kun je me altijd even een berichtje sturen. Of plaats een berichtje op mijn Facebookpagina.

STUUR ME EEN BERICHTJE