logo
Lekker Sociaal is MailChimp Expert en WordPress specialist.

WordPress

Webshops

Emailmarketing

Stuur me een berichtje
Wil je een uurtje uitleg over plugins? Of wil je een nieuwe website? Stuur me een berichtje met je vraag en ik neem contact met je op.

06-29554458

hallo@lekkersociaal.nl

Boompjes 40, 3011 XB Rotterdam

BLOG         OVER LEKKER SOCIAAL         PORTFOLIO         CONTACT

Top

Emailmarketing

Je ziet ze vast wel eens voorbijkomen. Van die professioneel uitziende nieuwsbrieven met een gelikte visual en dan van die super klikbare shop items eronder? Dit is wat ik dus voor mijn klanten ontwerp & bouw. En wist je hoe goed dit werkt met het vergroten van je omzet?
Cocon Utrecht email marketing webshop nieuwsbrief

Ontwerp digitale nieuwsbrief

Ik ontwerp al jaren voor verschillende klanten mooi ontworpen digitale nieuwsbrieven. Met deze nieuwsbrieven kun jij ook effectief jouw webshop promoten, zodat je je klantenkring en omzet kunt verhogen.

Effectieve nieuwsbrief

De mailing kunnen we aan je Google Analytics en webshop koppelen. Zodat je na verzending kunt kijken hoe je mailing het gedaan heeft. Ik zorg dat je huisstijl in je mailing is verwerkt.

Monique Brouns nieuwsbrief webshop

Bereik meer mensen met emailmarketing

Wil je graag je klanten regelmatig een nieuwsbrief sturen? Nieuwsbrieven zijn een ideale manier voor contact met je klant en deze op de hoogte te houden van nieuwe producten. Voor het versturen van nieuwsbrieven gebruik ik MailChimp. Deze online emailmarketing tool heeft heel veel voordelen.

Gratis tot 2000 abonnees

Gratis statistieken

Gratis koppeling met webshop

Gratis social media koppeling

Nieuwsbrief laten maken

Een effectief middel om je klanten te bereiken, naast social media, is een digitale nieuwsbrief versturen. Het grootste gedeelte van nieuwsbrieflezers bekijkt dit op een mobiel. Ik zorg dan ook dat de emailmarketing geschikt is voor alle formaten beeldschermen.

MailChimp nieuwsbrief

Digitale nieuwsbrief maken en versturen doe ik met MailChimp. Hiermee kun je gratis nieuwsbrieven versturen als je nog niet zoveel emailadressen hebt. Je kan je nieuwsbrief zelf eenvoudig onderhouden als je dat wil. Bij MailChimp krijg je gratis statistieken, om te zien hoe je mailing het gedaan heeft.

Koppelen aan webshop

Automatiseer email via een webshop, door deze te koppelen aan MailChimp. Je kunt automatisch een berichtje sturen als een artikel uit een wensenlijstje bijna uitverkocht is. Populair zijn nu kortingscodes die via nieuwsbrieven verstuurd worden.

Nieuwsbrief op maat?

Bij MailChimp kun je gratis templates gebruiken als basis voor je nieuwsbrief. Deze kleed ik dan helemaal voor je aan met logo en andere huisstijl elementen. Als je geen geschikt template ontwerp bij MailChimp ziet, kan ik voor jou op maat een nieuwsbrief ontwerpen en bouwen.

Kom je er niet uit?

Heb je al een MailChimp account aangemaakt en kom je er niet uit? Stuur me dan even een berichtje. Misschien is het maar een klein dingetje waarmee ik je al op weg kan helpen.

STUUR ME EEN BERICHTJE