logo
Lekker Sociaal is MailChimp Expert en WordPress specialist.

WordPress

Webshops

Emailmarketing

Workshops

Stuur me een berichtje
Wil je een uurtje uitleg over plugins? Of wil je een nieuwe website? Stuur me een berichtje met je vraag en ik neem contact met je op.

06-29554458

hallo@lekkersociaal.nl

Boompjes 40, 3011 XB Rotterdam

Top

In 5 stappen je eigen nieuwsbrief

Leer hoe je je eigen professionele nieuwsbrief kan maken met mijn gratis MailChimp handleiding “In 5 stappen je eigen nieuwsbrief”. Deze handleiding heb ik speciaal geschreven vanuit mijn eigen ervaring met het ontwerpen en opzetten van nieuwsbrieven met MailChimp.

  Gratis handleiding MailChimp

  Download de gratis handleiding MailChimp

  Leuk dat je meer wil weten over MailChimp! Miljoenen mensen en bedrijven zijn je al voorgegaan. Bij elkaar versturen zij zo’n 1 miljard nieuwsbrieven per dag.

  Een digitale nieuwsbrief versturen is misschien wel de eenvoudigste
  manier om persoonlijk contact te onderhouden met je doelgroep en zo jouw bedrijf, product of dienst onder de aandacht van bestaande en nieuwe klanten te brengen en te houden.

  Maak een lijst van je contacten

  Instellen hoe de nieuwsbrief ontvangen wordt

  Ontwerp een layout voor je nieuwsbrief

  Vul je nieuwsbrief met content

  Verstuur je nieuwsbrief

  Maak je eigen nieuwsbrief

  Met de online software van MailChimp kun je zelf eenvoudig starten met het maken van een eigen nieuwsbrief. Maar met MailChimp kan nog veel meer dan nieuwsbrieven.

  Verhoog de omzet van je webshop met geautomatiseerde emails. Je kunt deze namelijk koppelen aan je MailChimp account. Jouw webshop verstuurt dan automatisch een email wanneer de klant een winkelmandje achterlaat. Of stuur geautomiseerd naar je klanten een verjaarsdag email met hierin een persoonlijke korting.

  Hulp nodig?

  Wil je liever onder begeleiding een nieuwsbrief starten? Dan kun je kiezen voor 1-op-1 begeleiding of een workshop.

  Info over workshops