Home For Me

Project
Home For Me

Werkzaamheden
Website, WordPress, Elementor

URL
home-for-me.com

Dit project omvat het ontwerpen van een gebruiksvriendelijke website voor een kleinschalige particuliere kamerverhuur die zich richt op studenten in de directe omgeving van de universiteit. Ons doel was om de zoektocht naar geschikte studentenaccommodaties te vereenvoudigen en tegelijkertijd de persoonlijke, gastvrije sfeer van de verhuurders over te brengen.

Heb je interesse in het ontwerpen van een vergelijkbare website voor jouw bedrijf? Neem vandaag nog contact met ons op voor een aangepaste offerte.

Onze aanpak:

  1. Toegankelijkheid en Navigatie: We hebben de website ontwikkeld met eenvoudige navigatie en duidelijke informatie om het voor studenten gemakkelijk te maken om kamers te vinden en details over beschikbaarheid en voorzieningen te verkrijgen.
  2. Persoonlijke Toets: Ons ontwerp weerspiegelde de warme en gastvrije sfeer van de verhuurders, waardoor studenten zich direct welkom voelden.
  3. Lokale Accenten: We integreerden lokale details en handige kaarten om de nabijheid van de universiteit te benadrukken en studenten te helpen bij hun keuze van woonruimte.
  4. Responsief Ontwerp: De website past zich naadloos aan aan verschillende apparaten, wat zorgt voor een soepele gebruikerservaring, zowel op desktop als mobiel.

Bekijk ook deze projecten