logo
Lekker Sociaal is MailChimp Expert en WordPress specialist.

WordPress

Webshops

Emailmarketing

Workshops

Stuur me een berichtje
Wil je een uurtje uitleg over plugins? Of wil je een nieuwe website? Stuur me een berichtje met je vraag en ik neem contact met je op.

06-29554458

hallo@lekkersociaal.nl

Boompjes 40, 3011 XB Rotterdam

BLOG         OVER LEKKER SOCIAAL         PORTFOLIO         CONTACT

Top

Ontwerp & bouw van digitale nieuwsbrieven

Digitale nieuwsbrieven zijn een ideale manier voor contact met je klant en deze op de hoogte te houden van jouw nieuwe producten.

Ontwerp & bouw van webshops in WordPress & WooCommerce

Heb je een fysieke winkel en wil je graag ook online verkopen? Dat kan heel eenvoudig met je eigen webshop die geschikt is voor mobiel en tablet.

domein & hosting

Na slechte ervaringen met goedkope hostingbedrijven, ben ik dit zelf gaan doen. Ik ben dus mijn eigen support, direct en geen tussenpersoon!

Persoonlijke begeleiding & workshops voor WordPress en MailChimp

Ben je begonnen aan een WordPress website en kom je er niet uit? Ik kan je persoonlijke begeleiding geven of meld je aan voor een workshop.

Dagcursus Email Marketing? Meld je aan.

Wil je graag email marketing inzetten voor je bedrijf, maar weet je niet waar je moet beginnen? Meld je dan aan voor mijn workshop email marketing en leer binnen een dag je eigen professionele nieuwsbrief te maken.

Leer hoe je contacten kunt toevoegen

Leer een nieuwsbrief ontwerp te maken

Leer meer over hoe je tekst moet schrijven

Leer hoe je een nieuwsbrief kunt inplannen

Leer meer over je nieuwsbrief lezers

BEKIJK DE WORKSHOP DATA
workshop email marketing

Je winkel uitbreiden naar eigen online webshop? Ik kan je helpen.

Ik richt mij op winkels die willen uitbreiden met een online webshop. Het grootste gedeelte van mijn klanten verkoopt producten die gericht zijn op vrouwen. Ik begrijp je doelgroep, maar vooral begrijp ik jou als ondernemer goed.

Webshop in je eigen stijl

Geschikt voor mobiel en tablet

Goed gevonden worden in Google (SEO)

Nieuwsbrieven om je klanten te bereiken

Support in begrijpelijke taal

WAAR HEB JE HULP BIJ NODIG

Download de gratis handleiding MailChimp

Leer hoe je je eigen professionele nieuwsbrief kan maken met mijn gratis handleiding “In 5 stappen je eigen nieuwsbrief”. Deze handleiding heb ik speciaal geschreven vanuit mijn eigen ervaring met het ontwerpen en opzetten van nieuwsbrieven met MailChimp.

Maak een lijst van je contacten

Instellen hoe de nieuwsbrief ontvangen wordt

Ontwerp een layout voor je nieuwsbrief

Vul je nieuwsbrief met content

Verstuur je nieuwsbrief

ONTVANG DE GRATIS HANDLEIDING
Gratis handleiding MailChimp
  • Jouw uitdaging Ben je op zoek naar een stage waarin je zowel creatief als technisch veel leert? Dan is dit de plek voor jou! Als online vormgever/webdesigner ben je verantwoordelijk voor het vormgeven en updaten van websites. Jouw voornaamste taak...

  • Wil jij meer bezoekers op je website? Je ziet ze vast wel eens voorbijkomen. Van die professioneel uitziende nieuwsbrieven met een gelikte visual en dan van die super klikbare shop items eronder? Leer in 1 avond hoe je zelf je...

  • Speciaal voor ondernemers en zzp’ers organiseer ik, samen met Anouk Bedeaux van Tafel-design, een netwerkavond. Deze eerste avond staat in het teken van emailmarketing met MailChimp. Dus wil je graag meer weten over emailmarketing en wil je andere ond