logo
Lekker Sociaal is MailChimp Expert en WordPress specialist.

WordPress

Webshops

Emailmarketing

Workshops

Stuur me een berichtje
Wil je een uurtje uitleg over plugins? Of wil je een nieuwe website? Stuur me een berichtje met je vraag en ik neem contact met je op.

06-29554458

hallo@lekkersociaal.nl

Boompjes 40, 3011 XB Rotterdam

BLOG         OVER LEKKER SOCIAAL         PORTFOLIO         CONTACT

Top

NIEUW: Lekker Sociaal

Lekker Sociaal - Emailmarketing - Webshops - Begeleiding - Rotterdam

NIEUW: Lekker Sociaal

Welkom op mijn nieuwe website onder het nieuw aangekochte domein LEKKERSOCIAAL.NL (voorheen .NET). Met de aankoop van dit nieuwe domein ben ik ook gaan nadenken over hoe ik in de toekomst verder wil met Lekker Sociaal. In een kort interview leg ik uit hoe de nieuwe site tot stand is gekomen.

 

Wat is er veranderd?

Op mijn oude site sprak ik altijd over ‘WE’, omdat ik dacht dat het raar zou overkomen dat ik alles alleen doe. Maar het voelde altijd raar om over WE te praten, want uiteindelijk doe ik ook echt alles zelf. Dus besloot ik dat ik op mijn nieuwe site gewoon IK zou schrijven in de teksten. Toen ik op mijn nieuwe website mijn eerste stukje schreef in de IK-vorm, voelde dit aan als een bevrijding! Hoe een kleine verandering van een simpel woordje, mij een waterval aan kracht heeft gegeven. Want door dat ene woordje, begreep ik dat ik mezelf op de voorgrond moest plaatsen. Ik ben meteen aan de slag gegaan met Snapchat om foto’s van mezelf te maken. Deze foto’s heb ik verwerkt in het beeldmateriaal voor deze site.

 

Doe je nog steeds hetzelfde?

Ik doe zeker nog hetzelfde, alleen stond dat nog niet goed op mijn oude site. Want sinds ik in 2012 als zelfstandige ben begonnen zijn er alleen maar meer diensten bij gekomen. Naast ontwerp en bouw van websites, webshops & emailmarketing, doe ik nu ook hosting en geef ik workshops.

 

Wat ga je nog meer met je site doen?

Veel mensen weten niet dat ik MailChimp templates ontwerp en zelf in code bouw. Om mensen hiermee kennis te laten maken, ga ik een aantal gratis te downloaden email marketing templates op mijn site plaatsen. Daarnaast wil ik ook een gratis stappenplan aanbieden via een digitale nieuwsbrief.

 

En wie heeft nou dit interview gedaan?

Hahaha, dat was ik!

 

Ik hoop dat de site een beter beeld geeft in wat ik doe. Mis je nog iets of wil je meer weten over een bepaald onderwerp? Dan kun je altijd contact met me opnemen: hallo@lekkersociaal.nl