BLOG         OVER LEKKER SOCIAAL         PORTFOLIO         CONTACT

Top

Cocon Utrecht

Cocon Utrecht
Emailmarketing, Webshops

Webshop voor kledingwinkel

Cocon heeft een kledingwinkel die gespecialiseerd is in gelegenheids- en party fashion. De webshop begon met 1o shop items en is intussen uitgegroeid tot bijna 1000 items!

 

[mkdf_button size=”medium” type=”” text=”Bezoek de Cocon webshop” custom_class=”” icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”” link=”https://www.cocon-utrecht.nl” target=”_blank” color=”” hover_color=”” background_color=”” hover_background_color=”” border_color=”” hover_border_color=”” font_size=”” font_weight=”” margin=””]

 

Opmaak van nieuwsbrieven

Met de nieuwsbrieven die ik opmaak voor Cocon, zie je direct resultaat in de webshop. Want met de Google Analytics koppeling naar de website kun je aan de bezoekerspieken zien dat de nieuwsbrief door de klanten gelezen is.

 

[mkdf_button size=”medium” type=”” text=”Bekijk de nieuwsbrief  online” custom_class=”” icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”” link=”http://us6.campaign-archive2.com/?u=aea1628656aed5d3d6607ca47&id=bb8e2db272&e=9857fe7466″ target=”_blank” color=”” hover_color=”” background_color=”” hover_background_color=”” border_color=”” hover_border_color=”” font_size=”” font_weight=”” margin=””]

 

En nog wat technisch gepraat voor de liefhebber

Om de webshop zo optimaal mogelijk in te laden wordt er gebruikt gemaakt van gespecialiseerde WordPress hosting met Varnish caching, CDN (Content Delivery Network) en Nginx. En met het geïnstalleerde SSL-certificaat zit er een mooi groen slotje in de browserbalk. Wel zo’n veilig gevoel als je ziet dat de verbinding naar de server secure is.